Compleet website pakket.

Alles wat je nodig hebt om jouw bedrijf te voorzien van een professionele website in één oplossing.

Makkelijk zelf bijwerken

Stel je voor dat je voor elke inhoudelijke aanpassing een webbeheerder moet contacteren. Nah, dat hoef je je niet voor te stellen, want wij leveren jouw website met een fantastisch CMS (content management system). Het heeft ons 2 jaar tijd gekost om het zodanig vorm te geven, dat zelfs de digibeten van de 21e eeuw zelfstandig hun website kunnen beheren. Onze aanpak creëert meerwaarde voor de klant omdat het systeem sneller, eenvoudiger en veiliger is dan wordpress.

Vraag een demo aan

cms

responsive

Responsive layout

Er vindt momenteel een grote verschuiving plaats van dataverkeer van desktop PC's naar mobiele apparaten zoals smartphones en tablets. We weten de exacte getallen niet, maar je kan er van uit gaan dat de kans groter is dat jouw website via een smartphone bezocht wordt dan via een PC. Het is daarom belangrijk dat je website correct weergegeven wordt op apparaten van verschillende beeldformaten. Al onze websites zijn standaard voorzien van een responsive layout dat zich automatisch aanpast aan het apparaat waarop het weergegeven wordt.

Rijmt met jouw huisstijl

Elke website heeft een eigen bedrijfsidentiteit en daar hoort ook een unieke design bij. Jouw website wordt door onze webdesigner vormgegeven om een uitstraling te creëren dat past bij jouw merk of bedrijf. Door zorgvuldig de kleuren van het achtergrond, de headers, de footer, de knoppen en het selecteren van de juiste lettertypes komen we tot een design op maat. Mocht je nog geen logo of huisstijl hebben, staat onze logo ontwerper klaar om jouw bedrijf te voorzien van een prachtig logo.

Bestel een logo

huisstijl

seo

Vindbaar in Google

Zodra jouw website online staat, is het niet vanzelfsprekend dat het vanzelf bezoekers aantrekt. Één van de wegen om meer traffic te genereren, is door je website beter vindbaar te maken voor zoekmachines en met name de meest gebruikte, Google. Al onze websites worden standaard aangemeld bij Google en zijn voorzien van technische optimalisaties die gunstig bijdragen aan je zoekmachine Ranking. Denk hierbij aan HTML5, meta tags en correcte semantische opbouw. Voor een prominente positie (eerste of tweede pagina) is er soms meer inzet nodig in de vorm van SEO (Search Engine Optimisation oftewel zoekmachine optimalisatie), waar we je in de nabije toekomst ook mee kunnen helpen.

Standaard- en extra modules 

Jouw website wordt geleverd met een reeks standaardmodules waaronder een galerij-, formulier-, slideshow- en een Google Maps module. Elke module zorgt voor de werking van één specifieke functie van je site. Daarnaast zijn er extra modules beschikbaar voor verschillende doeleinden, zoals de multitaal module om je website meertalig te maken. Mocht je een bijzondere functie nodig hebben voor je website die de standaard- en extra modules niet kunnen vervullen, dan kunnen wij voor jouw website een module ontwikkelen op maat.

Bekijk overzicht van modules

modules