Websitebouwer in Maastricht.

Op zoek naar een betrouwbare websitebouwer in Maastricht? Wij helpen Maastrichtse ondernemers met hun online identiteit sinds 2012.

12 Maastrichtse bedrijven rekenen op ons.

 Heb je nog geen website of is jouw website toe aan vernieuwing? Wil je graag een nieuwe website laten maken in Maastricht door een betrouwbare websitebouwer? Laat ons jouw bedrijf voorzien van een prachtige website zoals we dat gedaan hebben voor andere tevreden ondernemers in Maastricht en omstreken. Wij hebben onder andere websites gebouwd voor belastingkantoren, kledingwinkels, makelaars en andere ondernemingen uit verschillende plaatsen in Zuid Limburg zoals Heerlen, Sittard en Oirsbeek.

Voorbeelden

Meer voorbeelden?

Dit is slechts een greep uit onze portfolio van websites die wij gebouwd hebben. Bekijk meer website voorbeelden op onze portfolio pagina.

Bekijk meer voorbeelden

Makkelijk zelf bijwerken

Stel je voor dat je voor elke inhoudelijke aanpassing een webbeheerder moet contacteren. Nah, dat hoef je je niet voor te stellen, want wij leveren jouw website met een fantastisch CMS (content management system). Het heeft ons 2 jaar tijd gekost om het zodanig vorm te geven, dat zelfs de digibeten van de 21e eeuw zelfstandig hun website kunnen beheren. Onze aanpak creëert meerwaarde voor de klant omdat het systeem sneller, eenvoudiger en veiliger is dan wordpress.

Vraag een demo aan

cms

responsive

 

Responsive layout

Er vindt momenteel een grote verschuiving plaats van dataverkeer van desktop PC's naar mobiele apparaten zoals smartphones en tablets. We weten de exacte getallen niet, maar je kan er van uit gaan dat de kans groter is dat jouw website via een smartphone bezocht wordt dan via een PC. Het is daarom belangrijk dat je website correct weergegeven wordt op apparaten van verschillende beeldformaten. Al onze websites zijn standaard voorzien van een responsive layout dat zich automatisch aanpast aan het apparaat waarop het weergegeven wordt.

Website laten maken in Maastricht

Blauwboom Websites is de partner voor bedrijven die een professionele website wensen voor een vaste prijs. Wij hebben in Maastricht een klantenkring die ons vertrouwt om hun website en online identiteit te waarborgen.

Compleet website pakket voor € 399,-

Eenvoud telt. Wij hebben een ingewikkeld product weten te transformeren in een eenvoudig en begrijpbaar website pakket. Jouw website wordt geleverd met een makkelijke te gebruiken beheersysteem (CMS) om zelfstandig je website bij te werken. Meer functionaliteiten nodig? Breid je website gemakkelijk uit met aanvullende website modules.

Compleet website pakket

Hosting pakket voor € 19,- per maand

Na de bouw van je website zorgen wij er voor dat je geen omkijken meer hebt aan hosting, domeinnaam, email, backups en updates. Met een voordelig hostingpakket heb je alles wat je nodig hebt om je website veilig en betrouwbaar online te houden.

Hosting pakket

Vraag een offerte aan!

Vertel ons over jou, je bedrijf en je eigen ideeën over je nieuwe website. Mocht je zelf niet helemaal weten wat je nodig hebt, geen zorgen, want wij denken graag met je mee en beloven je deskundig advies.

Wat doen jullie allemaal? Wie is jullie doelgroep?