Alles-in-één hosting pakket.

Hiermee houden we jouw website in de lucht, je e-mail bereikbaar en je data veilig.

Wat is hosting?

Een website is in feite niets meer dan een verzameling bestanden en een database. Elke keer als de website bezocht wordt, worden deze onderdelen gelezen, uitgevoerd en gepresenteerd. Om de website constant bereikbaar te houden, is er dan ook een computer nodig die deze bestanden  online beschikbaar stelt en houdt. Dit apparaat wordt een server genoemd en verschilt van een normale computer in termen van rekenkracht en stabiliteit. Het online houden van jouw website op onze krachtige en betrouwbare server, wordt hosting genoemd.

hosting

Wij regelen het allemaal voor je.

Met onze alles-in-één hosting pakket heb je niets meer nodig om jouw website professioneel online te zetten. Wij registreren jouw domeinnaam, stellen jouw mails in en regelen jouw backups.

Domeinnaam

Nadat jouw website online staat, dient het ook voorzien te worden van een adres waarop het bezocht kan worden (www.jouwbedrijfsnaam.nl). Dit adres moet geregistreerd worden en gekoppeld aan jouw website. Zo'n adres heet een domeinnaam en is uiteraard inbegrepen in het hosting pakket.

E-mail adres

Bij een eigen domeinnaam hoort ook een eigen e-mail adres (bijv: info@jouwbedrijf.nl). Dit zetten wij voor jou op als onderdeel van het hosting pakket. Je kunt hierna gemakkelijk je e-mail bekijken via webmail óf instellen op het mailprogramma van jouw laptop, tablet of smartphone. 

Alles-in-één hostingpakket

Razendsnelle server check4
Dagelijkse backups check4
Domeinnaam (www.jouwbedrijfsnaam.nl) check4
E-mail adres (info@jouwbedrijfsnaam.nl) check4
Webmail (online emails lezen en beantwoorden) check4
SSL certificaat (groen slotje in de adresbalk) check4
Extra emailadressen Op aanvraag
Prijs € 19,- per maand